ایرنا، جمعی از کارکنان و کارگران دانشگاه غیردولتی شمال واقع درشهرستان آمل، روز سهشنبه ۲۰ خرداد، ضمن اعتراض به اخراج از کار به بهانه بیماری کرونا در اول هفته جاری، خواهان بازگشت به کار شدند.
بنا به گفته کارگران معترض، مسئولین دانشگاه غیردولتی شمال به بهانه کرونا، ۷۰ تن از کارگران شاغل در این دانشگاه را بدون هیچ حمایتی از کار اخراج کردهاند، در حالی که اخراج نیروهای خدماتی دانشگاه کمترین ارتباطی با شیوع ویروس کرونا ندارد.
کارکنان و کارگران دانشگاه غیردولتی شمال که برخی از آنها سابقه ۲۰ سال کار دارند، اوایل هفته، پس از بازگشایی دانشگاهها اخراج شدند؛ این در حالی است که رئیس دانشگاه شمال مدعی است این افراد اخراج نشدند، بلکه با پرداخت تمامی حق و حقوقشان بر مبنای قرارداد سالانه تعدیل شدهاند.
عباسعلی رستمی، رئیس دانشگاه شمال، علت اخـراج کارکنان و کارگران را کاهش ۶۰ درصدی درآمد دانشگاه به خاطر شیوع کرونا و تعطیلی کلاسهای درس و پرداختنشدن کامل شهریهها عنوان کرده است.
اما کامران اصغری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، اخـراج تعدادی از کارکنان و کارگران شاغل در دانشگاه شمال، واقع در شهرستان آمل را غیرقابل قبول دانست و گفت: «کرونا بهانه خوبی برای اخـراج کارگران دانشگاه غیرانتفاعی شمال نیست و ادعای مسئولان دانشگاه با واقعیت همخوانی ندارد.»
وی افزود: «چنانچه اخـراج این کارگران را ناشی از شیوع ویروس کرونا بدانیم، مشکل بیمه بیکاری مربوط به سه ماه یعنی از ابتدای اسفند تا پایان اردیبهشت ماه بوده و اکنون باید همه کارگران به محل کار خود باز میگشتند.»
مدیرکل تعاون مازندران ادامه داد: «مساله تعطیلی مراکز آموزشی نباید با مشکلات واحدهای صنفی و تولیدی یکی تلقی شود؛ زیرا مشکلات واحدهای تولیدی ناشی از عرضه و تقاضا و بازار است؛ در حالی که درآمد دانشگاههای غیرانتفاعی براساس شهریه دانشجویان است که معمولا دانشگاه، تمام و کمال از دانشجو اخذ میکند.»
با سپاس از اطلاع رسانی که می کنید وآرزوی موفقیت برای شما. پیشنهاد می کنم یک خط ارتباطی با خوانندگان خود باز کنید تا آنها بتوانند برای شما بنویسند و پیشنهاد ارائه دهند. هر فعایت رسانه ای موفق باید یک پل ارتباطی با خوانندگانش برقرار کند و همراه آنها وبه کمک آنها فعالیت خود را گسترش دهد . یک نشریه مردمی که مستقل است و با اتکا به نیروی خوانندگاش سر پاست تنها راه گسترش و بهتر کردن کارش سهیم کردن دیگران است. در زمانی که در ایران میلیون ها کارگر جوان با تحصیلات دانشگاهی بیکارند رو به آنها کنید از آنها کمک بگیرید ومتقابلن به آنها کمک کنید. رسانه ای این روزها موفق است که سازمانده بصورت شورایی یعنی جمعی و با شرکت دیگران باشد. چه خوب می شد اگر آئینه روز در همه شهر هایی که در آبانماه 98 بر خاستند خبر نگاری داشت. حالاهم دیر نشد ه . خود را برای خیزش بعدی آماده سازید.