روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشتماه ۹۹، جمعی از کارگران شرکت هپکو در اعتراض به عملکرد نامطلوب مدیریت فعلی این واحد صنعتی، در محوطه داخلی کارخانه دست به تجمع اعتراضی زدند.
کارگران معترض گفتند: «با گذشت هشت ماه از آغاز فعالیت مدیریت کنونی، هنوز اقدامی در جهت راهاندازی تولید در این کارخانه صورت نگرفته است.»
طی روزهای گذشته کارگران این شرکت که نگران امینت شغلی خود هستند، با تهیه طوماری مشغول جمعآوری امضا شدند. کارگران در این طومار خواستار آغاز فعالیت تولیدی کارخانه بعد از گذشت هشت ماه شدهاند.
پیش از این نیز در اسفند ماه سال گذشته به دلیل بحران شیوع کرونا، فعالیت تولید در این واحد صنعتی با هدف جلوگیری از گسترش ویروس کرونا متوقف شد و عملاً کارگرانی که به اجبار خانهنشین شدند، بدون هیچگونه حمایتی از طرف دولت و مدیران شرکت برای تأمین حداقل معاش زندگیشان روزگار را سپری کردند.
چهار سال پس از واگذاری هپکو به بخش خصوصی، هنوز پرونده این واگذاری نیمهتمام مانده و مشخص نیست چه آیندهای در انتظار این شرکت و کارگرانی است که سالها در آن مشغول به کار بودهاند.
اکنون نیز پس از گذشت ۸ ماه که از آغاز فعالیت مدیریت کنونی این شرکت میگذرد، اقدامی جهت راهاندازی تولید صورت نگرفته که این گویای بحران شدید اقتصادی به خصوص با شروع گسترش ویروس کرونا در پهنه اقتصاد میباشد.
- احضار ۱۶ کارگر هپکو اراک به دادگاه به علت اعتصاب
علیرغم روند صعودی مبتلایان به ویروس کرونا، اما دولت فعالیت صنایع و کارخانههای تولیدی را پس از تعطیلات رسمی نوروز از سر گرفت و عملاً به قرنطینه پایان داد. امری که باعث گردید کارگران که خارج از کار در شرکتها و واحدهای تولیدی، هیچگونه درآمد دیگری نداشته تا دوران قرنطینه را طی نمایند، به سر کارشان برگردند و در محیطهای جمعی که تهدید ابتلاء به بیماری کرونا را افزایش میداد، حاضر شوند.
با وجود این به دلیل بالا رفتن هزینههای زندگی، افزایش سرسامآور قیمتها و متوقف شدن چرخ اقتصاد، تولید در شرکتها و کارخانهها نیز به صرفه نیست که نمونه آن شرکت هپکو است که پس از کش و قوسهای فراوان و شروع مجدد فعالیت آن، پس از هشت ماه، اقدامی از طرف مدیریت آن جهت راهاندازی تولید صورت نگرفته است.
امری که نگرانی امنیت شغلی کارگران را افزایش داده و بیم آن دارند به میلیونها کارگر بیکار که شغلشان را از دست دادند، بپیوندند.
دیدگاه ها