کارگران شهرداری کوت عبدالله میگویند: «در روز کارگر از ما بنویسید که ۳ ماه به ۳ ماه حقوق میگیریم. آن قدر نان نسیه خریدهایم که دیگر حتی نسیه هم نمیتوانیم خرید کنیم. چون چوب خطمان پر شده است.» دردی که چندین سال است به آن دست بهگریبان هستند. آنها همیشه باید به انتظار پرداخت حقوق ۳ ماه گذشته خود باشند. این کارگران میگویند: «از ما بگویید که کار میکنیم و مجبوریم جورِ کمبود بودجه شهرداری را هم بکشیم».
به گفته کارگران شهرداری کوت عبدالله این رسم در کجای دنیا جاری است که چند ماه کار کنی بعد بدوی با هزار بدبختی و تجمع و اعتراض درخواست کنی که دستمزدش را بدهند. دردی که هزاران کارگر شهرداری در ایران، کم یا زیاد با آن رنج میکشند و خون دل میخورند.
کارگران شهرداری کوت عبدالله میگویند: «روزگارمان سیاه شده است، آنقدر نان نسیه خریدهایم که دیگر حتی نسیه هم نمیتوانیم خرید کنیم. چون چوب خطمان پر شده است.»
به گفته کارگران شهرداری کوت عبدالله؛ در روز کارگر دنبال این بودیم که ۳ ماه حقوق عقبافتاده خود را از دو پیمانکار طرف قرارداد بگیریم.
این کارگران میگویند: «فقر و گرسنگی کارمان را به جایی رسانده است که از مردم بخواهیم تا فطریههایشان را به حساب ما بریزند! در این مدت به حدی بیپول شدهایم که به همه بدهکار هستیم.»
در سال جدید اعتراضات کارگران شهرداری روز به روز در حال گسترش است. هیچ چشمانداز روشنی برای افزایش حقوق که هیچ، حتی خبری از همان پرداخت بهموقع دستمزدهای ناچیزشان نیست. کارگرانی که حتی برای گرفتنِ ابتداییترین حقوق خود نیز باید هفت خوان رستم را پشت سر بگذارند!
کارگران شهرداری شوش با ۳ ماه دستمزد عقب افتاده، کارگران مخابرات گیلان که به دلیل اعتراضات صنفی هنوز حقوق فروردین خود را دریافت نکردهاند، کارگران شرکت شکوفا صنعت پویا در کرمان، کارگران شهرداری سیسخت با ۱۵ ماه دستمزد پرداخت نشده و کارگران سیمان آباده، کارگرانی هستند که طیِ همین ده روز اخبارِ اعتراضشان برای رسیدن به حقوق رسانهای شده است و هنوز تعداد بسیاری کارگر هستند که ماهها حقوق دریافت نکردهاند؛ اما خبرشان جایی درز نکرده است.