امروز یکشنبه دهم آذرماه ۹۸، شماری از کارگران هفت تپه دست از کار کشیده و اعتصاب کردند.
نماینده کارگران در جمع کارگران اعتصاب کننده از مردم خواست که در برابر اقدامات تفرقهافکنانه کارفرمای شرکت نیشکر هفت تپه بایستند. وی کارفرما را به دادن آمارهای نابجا که باعث فلاکت خانواده ۴۰۰۰ تن از کارگران شاغل در این شرکت شده، متهم کرد.
او در ادامه سخنانش گفت: «زمانیکه ما زیر بمباران و موشکباران زندگی میکردیم این آقایون در پر قو به سر میبردند؛ بعد ما میشویم داعشی و آقای کارفرما میشود سرمایهداری که هیچ سرمایهای به هفت تپه نیاورد؛ بلکه ناامنی و هزاران فلاکت دیگر برای ما به ارمغان آورد.»
او در پاسخ به اعلام ورشکستگی کارخانه نیشکر هفت تپه از سوی کارفرما، گفت: «سرمایه ما در شرکت کشت نیشکر هفت تپه، زمینها و نیشکر است. این را با ضرس قاطع به شما بگویم که او هیچوقت نمیتواند اعلام ورشکستگی بکند. اگر این نیشکر برداشت نمیشود، علت سوء مدیریت این آقاست و کارگر در آن دخیل نیست.»
نماینده کارگران هفت تپه در ادامه افزود:
«کارفرما در بین کارگران تفرقه انداخته است. اگر با تفرقه انداختن هم کارگران به سر کار بروند، این موقتی است و برای حقوقهای بعد شما باید اعتراض و اعتصاب کنید. چهار سال این کار شما بوده است.»
او خطاب به کارگران در این تجمع گفت: «یک عاقل از یک سوراخ، یکبار گزیده میشود. مدیر عامل قبلی که از اینجا رفتند و الآن از تهران مردم منطقه را داعشی خطاب میکنند و تجزیه طلب میخوانند، نباید به غیرت ما بر بخورد؟ نباید بیاید اینجا از مردم منطقه و کارگران معذرت خواهی کند؟ کارفرما باید بیاید اینجا از تمام مردم عذرخواهی کند؛ اگر ببخشند او را! بعد مطالبات کارگران را بدهد و این شرکت را سروسامان بدهد.»
نماینده کارگران، خواست کارگران شرکت نیشکر هفت تپه را بازگشت به کارِ کارگران اخراجی و رسیدگی به مطالبات حقوقی کارگران اعلام کرد.
کارگران هفتتپه نسبت به عدم پرداخت حقوق مهر و آبان خود معترض هستند. در این اعتراض بخشهای مختلف شرکت از جمله کارگران بخش کشاورزی نیز شرکت دارند.
کارگران معترض با بیان اینکه در روزهای گذشته تنها یک ماه از حقوقشان پرداخت شده است، اعلام کردند که امروز چند صد نفر برای ابراز مطالبات دیگر خود، در این تجمع اعتراضی حضور به هم رسانیدهاند.
گفتنی است که این کارگران پیشتر مهمترین مطالبات خود را پرداخت حقوق و مزایای عقب افتاد، بازگشت به کار تمامی همکاران اخراجی، لغو خصوصی سازی و واگذاری شرکت به دولت با نظارت نمایندگان مستقل کارگران هفت تپه، اعلام کرده بودند.
علاوه بر خواستهای فوقالذکر، کارگران هفت تپه خواهان توقف فوری تجزیه املاک شرکت و توقف واگذاری هرگونه اموال و املاک به دیگران و لغو احکام صادره و تعقیب قضایی علیه همکاران و حامیان کارگران هستند.