در نشست سران سه قوه که به میزبانی ابراهیم رئیسی در دفتر ریاست جمهوری برگزار شد، سران قوای سهگانه ضمن محکوم کردن تصمیم پارلمان اروپا مبنی بر تروریستی شناختن سپاه، این اقدام را «بخشی از یک جنگ ترکیبی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران» دانستند.
سران سه قوه در نشستی که روز شنبه اول بهمن، به میزبانی ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران برپا شد، اقدام پارلمان اروپا در تصویب قطعنامه علیه سپاه پاسداران را که در آن از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواسته شده این نیروی نظامی را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار دهند، محکوم کردند.
در نشست روسای سهقوه همچنین از تصمیم پارلمان اروپا در این خصوص به عنون «بخشی از جنگ ترکیبی» در پیش گرفته شده علیه «ملت ایران و نظامی جمهوری اسلامی» نام برده شده است.
روسای قوای مجریه، مقننه و قضائیه همچنین مدعی شدند: «دشمن در جنگ رسانهای، روانی و اقتصادی با هوشیاری و حضور آگاهانه مردم و حمایت از دستاوردهای نظام اسلامی، شکست خورده و ناکام مانده است».
روسای سهقوه در ادامۀ این نشست، از سپاه پاسداران به عنوان «بخشی از قدرت نظامی و نیروهای مسلح نظام جمهوری اسلامی ایران» یاد کردند و مدعی شدند که سپاه « در طول بیش از ۴۰ سال گذشته کارنامه درخشانی در زمینه دفاع از ایران» از خود به جا گذاشته است.
نشست سران سه قوۀ ایران در حالی برگزار شده است که نمایندگان پارلمان اروپا روز پنجشنبه در قطعنامهای که با اکثریت آرا به تصویب رسید، از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواستند که سپاه پاسداران را در فهرست «گروههای ترویستی» قرار دهند.
قرار است که شورای وزیران اتحادیه اروپا، روز دوشنبه ۲۳ ژانویه تشکیل جلسه دهد و به بررسی این مصوبه و رایزنی در خصوص اجرای آن توسط دولتها بپردازد.
در همین راستا محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ایران، در مقر ستاد فرماندهی سپاه با حسین سلامی، فرمانده کل این نیرو دیدار کرد.
حسین سلامی در جریان این دیدار، در واکنش به قطعنامه اخیر پارلمان اروپا، مدعی شد: «اگر فعالیتهای سپاه و نیروهای قدس نبود، آتشفشان تروریستی که توسط آمریکاییها ایجاد شد، دامنگیر اروپاییها میشد و امنیتی که امروز در اروپا حاکم است، از بین میرفت».
رئیس قوه مقننه ایران نیز هشدار داد که «مجلس آماده است تا با قاطعیت به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا واکنش نشان دهد».
احتمال افزودن سپاه پاسداران به فهرست سازمانهای تروریستی از سوی اتحادیه اروپا، طی روزهای گذشته منجر به افزایش تنش ها در روابط ایران و اتحادیه اروپا شده است.