ابوالفضل قدیانی در مورد قتل آرمیتا: همه مسئولند اما مسئول اصلی خامنهای است
قتل حکومتی آرمیتا گراوند روز شنبه پنجم آبان به سرانجامِ خود رسید و آرمیتا به مهسا پیوست. این قتل توسط حجاببانی از حجاببانانِ علی خامنهای، خودکامهی قدرتپرستِ ایران در مترو صورت گرفت. عوامل سرکوبگر نظام جمهوری اسلامی، تلاش مذبوحانهای به کار بستند تا با روایتی جعلی وانمود کنند که به کُما رفتن آرمیتا در واگنِ مترو امری عادی و طبیعی است اما ماجرا رسواتر از آن بود که این تزویرها بتواند اذهان مردم را از حقیقت منحرف کند.
قتل مظلومانه آرمیتا گراوند ورق سیاه دیگری بر پرونده سیاهتر از سیاه علی خامنهای و نظام جمهوری اسلامی افزود. این قتلها و جنایتهایی نظیر آن نمیتواند او و نظامش را از سقوط برهاند بلکه بر عکس به سقوط نزدیکترشان میکند.
در هر صورت تمامی دست اندرکاران این قتل از حجاببانان گرفته تا رؤسا و فرماندههانشان مسوولند و مقصّر و باید پاسخگو باشند اما مقصّر و مسوول اصلی، علی خامنهای است که باید پاسخگو باشد چرا که تمامی قتلها، ظلمها و سرکوبها به خاطر آن است که حکومتِ نامشروع، غیر قانونی و غاصبانهی وی چند صباح دیگر تداوم یابد که البته دیر یا زود مردم با قیام خود، او و نظامش را ساقط خواهند کرد.
عثمان اسماعیلی، فعال کارگری، به ۱۶ ماه زندان محکوم شد
عثمان اسماعیلی، کارگر نقاش و فعال کارگری، روز دوشنبه هشتم آبان، اعلام کرد که دیوان عالی کشور حکم ۱۶ ماه زندان او را تایید کرده است. آقای اسماعیلی در صفحه ایستاگرامی خود نوشت که دادگاه انقلاب اسلامی سقز، او را به اتهام عضویت در کومله و حزب کمونیست ایران به ۱۶ ماه حبس محکوم کرده بود. این فعال کارگری اشاره کرد که در دادگاه، با دفاع از فعالت های کارگری خود اتهام های وارد شده را رد کرده بود. او همچنین نوشت که به حکم اعتراض کرد اما شعبه دوم اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب سقز روز دوشنبه با ارسال ابلاغیه ای، اطلاع داده که دیوان عالی کشور، حکم بدوی را تایید کرده است. به گفته عثمان اسماعیلی، او ۱۰ روز فرصت دارد تا خود را برای اجرای این حکم معرفی کند. آقای اسماعیلی تاکید کرد که همچنان به این حکم معترض است و از فعالیت های کارگری خود دفاع می کند.
انتقال زنان بازداشتی در مراسم ختم آرمیتا گراوند به زندان قرچک
رضا خندان، همسر نسرین ستوده، وکیل دادگستری از انتقال او به همراه سایر زنان بازداشتشده در مراسم خاکسپاری آرمیتا گراوند به زندان قرچک خبر داد. آقای خندان به بیبیسی فارسی گفت که منظر ضرابی، از دادخواهان هواپیمای مسافربری اوکراین هم «در خودرو انتقال به زندان قرچک بوده، که دچار تشنج شده و به دلیل وخامت حالش مجبور به آزادی او شدند.» به گفته آقای خندان، نسرین ستوده در لحظه بازداشت «به شدت ضرب و شتم شده و عینکش شکسته است.» خانم ستوده به گفته همسرش از لحظه دستگیری در اعتصاب غذا و داروست. در مراسم خاکسپاری آرمیتا گراوند، دختر ۱۷ سالهای که در مسیر مدرسه در ایستگاه متروی شهدا از ناحیه سر آسیب دید و ۲۸ روز بعد جان باخت، تعدادی از حاضران «با خشونت» بازداشت شدند. هنوز خبری از وضعیت بقیه دستگیرشدکان در دست نیست.
حکم زندان عاتکه رجبی تایید شد
دادگاه شعبه ۳۵ تجدید نظر خراسان حکم شش ماه زندان عاتکه رجبی فعال صنفی معلمان را تایید کرد. این فعال صنفی پیش تر طی حکمی از سوی تخلفات آموزش و پرورش اخراج شده بود. در حکم شش ماه زندان عاتکه رجبی دوماه آن تعزیری است و چهار ماه آن به مدت ۵ سال تعلیق شده است.
ممنوع الورودی گسترده دانشجویان دانشگاه الزهرا
یکشنبه ۷ آبانماه، گیت ورودی دانشگاه الزهرا در اقدامی عجیب و غیرقانونی، به بهانههای واهی و حتی بدون ارائه دلیل، تعداد زیادی از دانشجویان را ممنوعالورود کرد. این در حالی است که ممنوع الورودی به دانشگاه بدون طی مراحل مربوطه، غیرقانونی است؛ و ریاست کمیته انضباطی دانشگاه الزهرا بارها اعلام کرده خود فراتر از قانون است و نیازی به پیروی از قانون نمیبیند.
ادامه بی خبری از وضعیت رویا ذاکری
نهادهای اطلاعاتی و قضایی جمهوری اسلامی با اظهار بیاطلاعی درباره سرنوشت رویا ذاکری معروف به دختر تبریز اقدام به اذیت و آزار خانواده او کردهاند. این در حالی است که گفته شده او در تاریخ بیستوسوم مهر ماه در پی سردادن شعار در یکی از خیابانهای تبریز مورد ضرب و شتم قرار گرفته و پس از بازداشت و انتقال به بیمارستان اعصاب و روان، چند روز قبل به اداره اطلاعات تبریز انتقال یافته است. از سویی دیگر، سینا یوسفی، نایب رییس کمیسیون حقوق بشر کانون وکلای آذربایجان شرقی، به دنبال انجام پیگیری نوشته است: پرونده ایشان در دادسرا ثبت نشده و امکان ورود وکیل به پرونده وجود ندارد. رویا ذاکری، ۳۱ ساله، مجرد و اهل شهر مرند است و به محض بازداشت توسط پلیس آگاهی به بیمارستان رازی اعصاب و روان منتقل و ممنوعالملاقات شد. او تحصیلات خود را در رشته کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر به پایان رسانده و پیشتر نیز در جریان انقلاب بازداشت شده بود.
ادامه مطلب
گاز نیست، نفت نیست، نان نیست، فقط فقر و محرومیت هست!
تداوم اعتراضات و اعتصابات کارگران، بازنشستگان و پرستاران طی امروز و روزهای گذشته
احسان روازژیان، ۳۴ ساله اهل پرند، کارگر و نانآور خانواده.