طی دو روز گذشته ۳ کارگر در دو حادثه کـارگری در پاکدشت تهران و بندر ماهشهر جان خود را از دست دادند. دو تن از این کارگـران در حین کندن چاه در پاکدشت، بر اثر ریزش چاه جان باختند. در حادثه دیگر یکی از کارگـران شرکت پتروپالایش کاوشگران ماهشهر پس از دو روز بستری و موثر نشدن تلاشهای پزشکان، بهدلیل سوختگی شدید جان خود را از دست داد.
روز یکشنبه ۱۴ فروردینماه ۱۴۰۱، محسن ادیبی، سخنگوی شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر از مرگ یک کارگر بر اثر سوختگی خبر داد.
به گفته وی این کارگر شامگاه شنبه سیزدهم فروردینماه با وجود تلاش تیم پزشکی در بیمارستان سوانح و سوختگی اهواز جان خود را از دست داد.
نام کارگر جان باخته محمد قنواتی اعلام شده است.
او شامگاه یازدهم فروردین در جریان آتشسوزی در پتروپالایش کاوشگران ماهشهر به همراه یک کـارگر دیگر دچار سوختگی شدید شده بود.
مرگ ۲ کـارگر در حین کندن چاه بر اثر ریزش چاه در پاکدشت تهران
شامگاه روز یکشنبه ۱۴ فروردینماه ۱۴۰۱، دو کـارگر چاهکن تبعه افغانستان بر اثر ریزش چاه جان خود را از دست دادند.
به گفته تاجیک مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری عباسآباد پاکدشت، این دو کـارگر بهدلیل حفر چاه در مجاورت یک چاه قدیمی، بر اثر ریزش انباری چاه مجاور جان خود را از دست دادهاند.
نبود تجهیزات ایمنی و پایین بودن استاندارد شرایط ایمنی کار در ایران یکی از اصلیترین علت مرگ کـارگران به شمار میرود.
در بسیاری از کشورهای پیشرفته آمار مرگ و میر ناشی از حوادث کـارگری صفر است. بطور نمونه در کشور ژاپن نرخ تلفات حوادث کـارگری در سال میلادی گذشته صفر بوده است. جریمه سنگین کارفرما در صورت جراحت و یا مرگ کـارگر موجب شده که کارفرما اولویت را به ایمنی در کار بدهد.