05/12/2025

کارشناس سازمان ملل متحد خواستار تحریم کامل تسلیحاتی و تجاری اسرائیل شد

فرانچسکا آلبانیز، حقوق‌دان ایتالیایی و گزارشگر ویژهٔ سازمان ملل متحد، روز پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو ضمن ارائهٔ گزارش تازه‌اش تأکید کرد که دولت اسرائیل مسئول «یکی از بی‌رحمانه‌ترین نسل‌کشی‌های تاریخ معاصر» در نوار غزه است….

او با بیان اینکه «وضع در غزه آخرالزمانی است» از کشورهای عضو سازمان ملل متحد خواست که ضمن اعمال تحریم کامل تسلیحاتی علیه دولت اسرائیل، همهٔ روابط تجاری، مالی، و سرمایه‌گذاری با اسرائیل را قطع کنند.

آلبانیز در بخشی از سخنانش همچنین نهاد موسوم به «صندوق انسان‌دوستانه غزه» را «تله‌ای مرگ‌بار» توصیف کرد که هدفش «قتل یا کوچ اجباری مردم» فلسطین است.

«صندوق انسان‌دوستانهٔ غزه» شرکتی خصوصی است که با پشتیبانی آمریکا و اسرائیل و زیر نظارت دولت اسرائیل مسئول توزیع غذا و مواد خوراکی بین فلسطینیان ساکن غزه شده است. برخوردهای خشن مأموران این سازمان و تیراندازی آنها به سوی مردمی که برای دریافت غذا به مراکز توزیع می‌روند، تا کنون به کشته شدن ده‌ها نفر شده است.

فرانچسکا آلبانیز پیش‌تر نیز با ارائهٔ گزارش‌هایی دربارهٔ نقض گستردهٔ حقوق بشر در غزه از تداوم حمایت‌های نظامی و مالی غرب از دولت راست افراطی اسرائیل سخت انتقاد کرده بود.

گزارش اخیر او در حالی منتشر می‌شود که صدها هزار نفر از فلسطینی‌های ساکن غزه همچنان در شرایط وخیم، بدون دسترسی کافی به آب، غذا، دارو، و سرپناه به سر می‌برند و تلفات انسانی همچنان رو به افزایش است.

Instagram did not return a 200.