تعداد کشته شدگان ناشی از جنگ در لبنان، به دو هزار و ۴۴٨ نفر رسیده و ١١ هزار و ۴٧١ نفر نیز مصدوم شدهاند.
حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت ادامه دارد و وزارت بهداشت لبنان شمار قربانیان این حملات را اعلام کرد.
از صبح امروز یکشنبه ٢٠ اکتبر، پس از هشدارهای اسرائیل برای تخلیه تعدادی از ساختمانها در هارت هرک، نیروهای اسرائیل حومه جنوبی بیروت را هدف قرار داده و حملات خشونت آمیز را در ورودی شهر آغاز کردند.
در جریان این حملات، دو نفر را در برج رهال در صور جنوب لبنان هدف قرار داده و علاوه بر آن در محله کاسار نبطیه نیز ۴ نفر کشته و تعدادی مجروح شدند. با این وجود، طبق اعلام وزارت بهداشت لبنان، تعداد کشته شدگان به ٢ هزار و ۴۴٨ نفر و تعداد زخمی شدگان به ١١ هزار و ۴٧١ نفر افزایش یافته است.
نیروهای اسرائیلی همچنین محله طراش در میس جبل و گورستان بلیدا را پس از اینکه با مواد منفجره بسیار، بمب گذاری کردند، منفجر کردند. همچنین در ادامە حملات خشونت آمیز به دهها شهر و روستا در جنوب و شرق کشور تا شنبه ١٩ اکتبر، بیش از ٨٢ حمله طی ٢۴ ساعت ثبت شد.
با درود و سپاس از نقد و توجه شما من نیز معتقدم که بدون پیوند واقعی با کارگران و زحمتکشان…
با درود ؛ مقاله خوبی آست که به توضیح و تعریف کمونیسم و تفاوت ان با چپ پرداخته اما وقتی…
[…] https://www.ayenehrooz.com/?p=111012 […]
با کلیت این دیدگاه مخالفم، اما نباید دانشگاه را صد درصد خالی کرد. می توان اقداماتی مخفی و کم هزینه…
دوگانگی میان کمونیسم محفلی و دموکراسی انقلابی علنی چیزی جز عقبنشینی طبقاتی و سازش نظری نیست از منظر مارکس مسئلهٔ…