ساکنان جنوب غزه با خطر قحطی و سوءتغذیه مواجهاند، در حالی که ورود کمکهای بشردوستانه ممنوع است و محاصره اسرائیل ادامه دارد.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد ۸۰۰ هزار فلسطینی در شرایط فاجعهبار به سر میبرند و کمبود شدید غذا و کمکها وضعیت انسانی را وخیمتر کرده است.
آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی (UNRWA) هشدار داده موجهای جدید آوارگی فاجعه انسانی را تشدید کرده و مناطق جنوبی و مرکزی غزه دیگر قادر به پذیرش آوارگان نیستند. این در حالی است که ورود تجهیزات پناهگاهی و سوخت از حدود هفت ماه پیش ممنوع شده است.
این نهاد خواستار توقف فوری آتشبس و اجازه ورود و توزیع امن کمکها شد. از دوم مارس گذشته، اسرائیل تمام معابر غزه را بسته و مانع ورود غذا و کمکهای انسانی شده است.
مسئول UNRWA همچنین غزه را صحنه جنگ اطلاعاتی شدید دانست و از استفاده از تبلیغات برای انحراف توجه از فجایع انسانی خبر داد، و تأکید کرد آژانس و دیگر نهادهای سازمان ملل هدف این اقدامات بودهاند.
با درود و سپاس از نقد و توجه شما من نیز معتقدم که بدون پیوند واقعی با کارگران و زحمتکشان…
با درود ؛ مقاله خوبی آست که به توضیح و تعریف کمونیسم و تفاوت ان با چپ پرداخته اما وقتی…
[…] https://www.ayenehrooz.com/?p=111012 […]
با کلیت این دیدگاه مخالفم، اما نباید دانشگاه را صد درصد خالی کرد. می توان اقداماتی مخفی و کم هزینه…
دوگانگی میان کمونیسم محفلی و دموکراسی انقلابی علنی چیزی جز عقبنشینی طبقاتی و سازش نظری نیست از منظر مارکس مسئلهٔ…