در حمله هوایی نیروهای نظامی اسرائیل به جنوب غزه، ۱۲ نفر از نیروهای محافظ کمکهای بشردوستانە به قتل رسیدند و حدود ۳۰ غیرنظامی، عمدتاً کودکان، در رفح و خان یونس مورد هدف قرار گرفتند.
در روز ۴۳۳م جنگ غزه، حمله هوایی اسرائیل به مناطق مختلف جنوب غزه منجر به قتل ۱۲ تن از محافظان کمکهای بشردوستانە شد. به گفته سخنگوی دفاع مدنی، ۷ نفر در منطقه المواصی در رفح و ۵ نفر در منطقه المواصی در خان یونس مورد هدف قرار گرفتند.
سخنگوی دفاع مدنی افزود که ۳۰ غیرنظامی دیگر، عمدتاً کودکان، در نتیجه حملات هوایی اسرائیل مورد هدف قرار گرفتە و به بیمارستانهای رفح و خان یونس منتقل شدهاند.
وی همچنین اشاره کرد که نیروهای نظامی اسرائیل شب گذشته در تاریخ ۱۲ دسامبر، به نیروهای امنیتی که کمکها را در مسیر خود به انبارهای سازمان آنروا محافظت میکردند، حمله کردند. وی تأکید کرد که هدف اسرائیل از این حملهها، نابود کردن خدمات عمومی در سراسر غزه است.
از طرف دیگر، هیئت عمومی امور مدنی فلسطینی اعلام کرد که نیروهای نظامی اسرائیل یک جوان را در قلقیلیه کشته و جسد او را به همراه خود بردهاند. بدین ترتیب، تعداد قربانیان در ۲۴ ساعت گذشته به ۴۰ نفر رسید.
این در حالی است کە میانجیها در تلاش هستند تا علاوه بر آزادی گروگانها ظرف چند روز آینده، به توافق آتش بس در نوار غزه دست یابند.
با درود و سپاس از نقد و توجه شما من نیز معتقدم که بدون پیوند واقعی با کارگران و زحمتکشان…
با درود ؛ مقاله خوبی آست که به توضیح و تعریف کمونیسم و تفاوت ان با چپ پرداخته اما وقتی…
[…] https://www.ayenehrooz.com/?p=111012 […]
با کلیت این دیدگاه مخالفم، اما نباید دانشگاه را صد درصد خالی کرد. می توان اقداماتی مخفی و کم هزینه…
دوگانگی میان کمونیسم محفلی و دموکراسی انقلابی علنی چیزی جز عقبنشینی طبقاتی و سازش نظری نیست از منظر مارکس مسئلهٔ…