سروناز احمدی، فعال حقوق کودکان و زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین با پایان ایام مرخصی به زندان اوین بازگشت.
سروناز احمدی، فعال حقوق کودکان و زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین که روز یکشنبه ۴ آذرماه، برای انجام اقدامات درمانی به مرخصی اعزام شده بود، روز شنبه ۱۰ آذرماه، با پایان مرخصی و عدم تمدید آن، به زندان اوین بازگشت.
سروناز احمدی، فعال حقوق کودکان در تاریخ ۸ اردیبهشتماه ۱۴۰۲، در آستانه روز جهانی کارگر به همراه شماری از فعالین صنفی و کارگری توسط نیروهای امنیتی در منزل محمد حبیبی، فعال صنفی معلمان، بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.
این فعال حقوق کودکان توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی» به پنج سال حبس و به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یکسال حبس محکوم شد. این حکم در نهایت توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به سه سال و شش ماه حبس تعزیری تقلیل یافت.
وی پیشتر نیز در جریان خیزش انقلابی «ژن ژیان ئازادی» بازداشت و نهایتاً در تاریخ ۱۶ آذرماه همان سال، با قرار وثیقه آزاد شده بود.
با درود و سپاس از نقد و توجه شما من نیز معتقدم که بدون پیوند واقعی با کارگران و زحمتکشان…
با درود ؛ مقاله خوبی آست که به توضیح و تعریف کمونیسم و تفاوت ان با چپ پرداخته اما وقتی…
[…] https://www.ayenehrooz.com/?p=111012 […]
با کلیت این دیدگاه مخالفم، اما نباید دانشگاه را صد درصد خالی کرد. می توان اقداماتی مخفی و کم هزینه…
دوگانگی میان کمونیسم محفلی و دموکراسی انقلابی علنی چیزی جز عقبنشینی طبقاتی و سازش نظری نیست از منظر مارکس مسئلهٔ…